FB News

Wednesday, 13 September 2017

Quality is Our Habit -Almounajed Snack Pellet IndustryAl Mounajed Food company merupakan pengilang dan pengeluar snek mentah (pellet ) di Giza , Mesir . Bermula dengan slogan " Prepare your chips at Home " yang amat terkenal di kalangan pengemar snek di rantau Arab dan eropah . Menyambung siri promosi dan pengenalan snek pellet keluaran al mounajed , syarikat telah menambah slogan baru tentang kekuatan produk dan kualiti
produk yang di hasilkan oleh syarikat ."QUALITY IS OUR HABIT " adalah kata kunci kepada kejayaan dan pengembangan syarikat . Kualiti produk amat ditekan kan dalam siri pengeluaran pelbagai Produk snek yg berasaskan Jagung , Gandum dan Kentang .
"QUALITY IS OUR HABIT juga mendidik pengguna untuk memakan makanan yang berkualiti dari segi rohani dan Jasmani . Makanan yang suci dan berzat melahirkan insan yang sihat dan kuat .
"QUALITY IS OUR HABIT" juga menaksirkan kepada kepentinagn makanan halal yang diusahakan oleh orang Islam sendiri tanpa pengguna merasai was was terhadap produk snek yang di gunakan.

No comments :