Monday, 15 May 2017

CARA MUDAH DAN MURAH BUAT SABUN BUBBLE GIANT





Assalamaualaikum dan Salam Mesra..

Kita pasti suka kalau tengok anak anak kita berlari lari kejar belon bubble...nak beli rasa mahal..tak larat nak tampung..harga sabun dan kits paling kurang pun rm5..dapatlah main kejap je..so..cari sumber cara nak buat belon akhirnya terjumpa..rata2 banyak pakai glycerin , sabun joy, tepung jagung/ubi..hohohoho..rasanya mahal lagi...akhirnya ..jumpa satu blog..tunjuk cara murah ..dan saya cuba ..akhirnya memang menjadi...yahuuu..so saya bagi pihak tuan blog itu ( lupa nama blog🤔 ) ingin share cara paling murah dan mudah buat sabun belon gergasi...hohohohoho..enjoy..puas bermain..sila kan share dan war war kan yer..semoga bermanafaat...amiin😍😍
Post a Comment

FB News