FB News

Monday, 23 September 2019

Rahsia Serbuk Perisa Tahan Lama

Assalamaulaikum dan Salam Mesra.
Sebagai pembuat dan pembekal Perisa Halal Awidz , kadang kala terjumpa masaalah serbuk perisa yang menjadi mengumpal atau keras oleh pengguna/peniaga yg menjadikan serbuk perisa sebagai bahan taburan makanan .

Disini saya nak kongsikan bagaimana nak menyimpan serbuk perisa supaya tidak mengumpal atau keras ..mudah sahaja..Serbuk perisa yang kita guna perlu disimpan dalam bekas tertutup..elakkan dari suhu panas dan terlalu sejuk kerana kedua dua jenis suhu ini boleh mendatangkan kelembapan pada serbuk perisa . Kita boleh menguna food silicon gel atau paling jimat dan mudah ..letak kan beberapa butir Beras panjang seperti beras basmathi..ini membolehkan Beras itu menyerap unsur lembap didalam pek bungkusan kita ..bagi 100 gm perisa boleh letak 3/5 butir beras..
Selamat mencuba yer..
Ingat Perisa Halal dan Sedap.,Ingat Seasoning Halal Awidz



Thursday, 29 August 2019

Promosi Keropok SpongeBob Hari Merdeka








Assalamaualaikum dan Salam mesra ,

Buat pengemar keropok kentang , boleh lah datang ke Booth kami di Pusat kejiranan Presint 16 pada 31 Ogos 2019 . Lot Booth kami adalah W3 . disamping itu kami juga menjualo ayam gunting cheese leleh pada harga Murah murah ..rm3.00 aje ..dapat free snek keropok spongeBob pulak tu...

Cerita pasal keropok sponge bob ni..kerana bentuk keropok kentang ini segi empat . selalunya yang kita jumpa keropok kentang saiz bulat yg dipanggil keropok roda atau bunga...yang ini pulak segi empat...mana mana pun sama ..keropok kentang jugak cuma yg hebatnya  keropok ini totally keluaran orang islam bermula dari ladang , kilang proses hingga ke tangan pengguna. halalan toyyiban.

Dapatkan sekarang pada harga promosi terus dari kilang ..hanya rm3.00 aje..harga asal adalah rm5.00..berat isian 250-260 gm...jika banding dgn keropok roda di kilang kilang kerepek harga keropok kentang adalah rm3.80-4.50 uk berat isian 180-200 gm...
so apa lagi...marilah ..ajak kekawan ..dapatkan produk keropok spongebob..memang Tip TOP..

p/s - kami sedang mencari ajen atau dealer...anda berminat ??
whatapps kami di 013-3923092 @ 0108858373 awidz